«Батько» гангста-репу Coolio вперше дасть сольний концерт в Україні

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
«Батько» гангста-репу Coolio вперше дасть сольний концерт в Україні

gettyimages.com

Легендарний американський репер Сoolio вперше приїде до Києва з сольним концертом. Про це повідомляє Karabas Live.

Виступ 54-річної зірки запланований на 16 жовтня. Концерт Coolio з лайв-бендом пройде в київському Caribbean Club. Організатори — Banana Events. Продаж квитків поки не відкрито, їх ціна невідома.

Про райдер Сoolio відомо, що він звичайно включає в себе пляшку текіли Patron, горілку Grey Goose та дві пляшки шампанського Moet & Chandon. Організатори також надають музиканту воду в пляшках, різні соки і газовані напої і невелику пляшку меду, щоб заспокоїти горло перед виступом. З їжі найчастіше в обовʼязкових вимогах фігурують курча і печиво з фаст-фуду KFC.

Coolio в США неодноразово мав проблеми з законом

gettyimages.com

Справжнє імʼя репера - Артіс Леон Айві, він живе в Лас-Вегасі, не одружений. Широку популярність йому приніс альбом Gangsta paradise, за який у 1996 році він був удостоєний премії «Греммі». В тексті пісні містяться рядки з Псалма 23 Старого завіту.

Головний трек з альбому вийшов на перше місце в 13 країнах і став найпродаванішим синглом року в США. Це був перший реп-трек в історії, який посів першу сходинку в британських чартах.

Як і багато реперів, Coolio неодноразово мав проблеми з законом на батьківщині. Так, у 2016 році поліція заарештувала його в аеропорту Лос-Анджелеса за спробу пронести на борт крадену заряджену зброю. А в 2009 році музикант дивом уникнув вʼязниці за зберігання кокаїну. Суд зняв з співака всі звинувачення завдяки дачі показань і угоду зі слідством. Йому присудили 18-місячний курс реабілітації від наркотичної залежності.