Усик вибрав собі тренера перед боєм з «бомбардувальником» Беллʼю

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Усик вибрав собі тренера перед боєм з «бомбардувальником» Беллʼю

Офіційний сайт Олександра Усика

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі і володар кубка імені Мохаммеда Алі Олександр Усик назвав імʼя тренера, який буде готувати його до бою з британським полутяжем Тоні Беллʼю. Про це він заявив на прес-конференції в Києві, пише Sportarena.

Усик заявив, що хоче готуватися до бою з Беллʼю під керівництвом Ломаченко-старшого. Анатолій Ломаченко займається тренерською роботою понад 30 років. В останні 15 років він працював, в основному, зі своїм сином Василем Ломаченком. З 2018 року почав працювати з Олександром Усиком, у тому числі готував його до бою з Муратом Гассієвим в Москві.

Асоціація американських журналістів, які пишуть про бокс (BWAA) назвала Анатолія Ломаченка тренером року, а в списку номінантів він випередив Абеля Санчеса, Андре Розьє, Дерріка Джеймса і Брайана Макінтайра.

Після перемоги над Гассієвим Усик кинув виклик Тоні Беллʼю і заявив, що хоче піднятися в суперважку вагу. Британець прийняв виклик Олександра провести поєдинок. Поєдинок призначений на осінь, точної дати поки немає.

Раніше Беллʼю заявив, що бій з Усиком пройде у Великобританії. Для Тоні ідеальним місцем була б O2 Арена, що знаходиться в Лондоні.