Пропутінський актор Мілош Бикович не зніматиметься у третьому сезоні серіалу «Білий лотос»

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

Сербський актор Мілош Бикович, який підтримує анексію Криму й отримав російське громадянство, не зніматиметься у третьому сезоні серіалу «Білий лотос» від HBO. Компанія розірвала контракт з артистом-путіністом, повідомляє Deadline.

Бикович мав зіграти невелику роль російського тренера з йоги Валентина, який працює в готелі Таїланду. Після розірвання договору роль перепишуть. Видання зазначає, що рішення про припинення роботи з актором ухвалили майже за тиждень після того, як Міністерство закордонних справ України розкритикувало HBO щодо кастингу Биковича.

«HBO, вам нормально працювати з людиною, яка підтримує геноцид і порушує міжнародне право?» — заявили тоді в МЗС.

Бикович на своїй сторінці в соціальній мережі X підтвердив інформацію про розірвання контракту і поскаржився, що проти нього ведуть «інформаційну кампанію». Актор у своїй публікації не засуджував російську агресію проти України.

  • На початку січня HBO Max оголосила, що до акторського складу третього сезону популярного телесеріалу «Білий лотос» доєдналися пʼять акторів, серед яких і серб Мілош Бикович.
  • Сербський актор отримав російське громадянство і в низці інтервʼю він розповідав, що анексія Криму законна, оскільки там «живуть росіяни». Він заявляв, що кримчани «зробили свій вибір на референдумі».