Госпіталь «Добробут» пів року проводитиме безкоштовні операції постраждалим від війни

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Госпіталь медичної мережі «Добробут», що в Києві на вулиці Сім’ї Ідзиковських, 3, пів року проводитиме безкоштовні хірургічні операції постраждалим від війни — як військовим та їхнім дітям, так і цивільним. Також там надавати безоплатну стаціонарну допомогу. Йдеться і про термінову допомогу, і про планову.

Про це повідомила пресслужба «Добробуту».

Програма діятиме від 18 грудня 2023 року до 15 травня 2024 року. Подати заявку на хірургічне й стаціонарне лікування за безкоштовною програмою можна за телефонами: 044 495 28 88, 050 495 28 88 та 097 495 28 88. Усі заявки розглядає спеціальна медкомісія. Кількість місць у програмі обмежена.

«Окрема частини програми — безкоштовна фізична реабілітація для захисників і захисниць. Цьогоріч ми потужно розвинули цей напрям, маємо сучасне обладнання, нові приміщення й посилену досвідчену команду лікарів фізичної та реабілітаційної медицини», — додала керівниця пресцентру «Добробуту» Ірина Навольнєва.

  • «Добробут» — це одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж, яка має 20 медичних центрів у Києві та Київській області, Львові, Івано-Франківську, службу невідкладної допомоги, стоматологію та аптеки. Медичні центри працюють за понад 75 медичними напрямками. У мережі кажуть, що від квітня 2022 року в них безкоштовно отримали допомогу понад 2,3 тис пацієнтів, а хірурги провели майже тисячу операцій. Усе це спонсорує американська гуманітарна організація Direct Relief.