Актор Метт Леблан з «Друзів» опублікував архівні фото з Метью Перрі і нагадав про борг $20

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Метт Леблан (Джої з «Друзів») опублікував архівні фото з Метью Перрі (Чендлером) і написав перший допис після його смерті.

Допис Леблан опублікував 14 листопада в Instagram.

«Метью. З важким серцем прощаюся. Час, який ми провели разом, чесно кажучи, з найулюбленіших у моєму житті. Для мене було честю розділити з тобою сцену і називати тебе своїм другом. Я завжди буду всміхатися, думаючи про тебе, і ніколи не забуду тебе. Ніколи. Розправ крила і лети, брате, ти нарешті вільний. Я думаю, ти зберігаєш 20 баксів, які винен мені», — написав Метт Леблан.

  • Метью Перрі помер 28 жовтня в маєтку в Лос-Анджелесі, йому було 54 роки. Причина смерті поки що невідома, розтин нічого не показав, зараз чекають на результати токсикологічних тестів. 31 жовтня акторський склад «Друзів» вийшов із першою спільною заявою.
  • Окрім серіалу «Друзі», Метью Перрі отримав визнання за фільми «Шахраї», «Танго втрьох», «Девʼять ярдів» і «Татові знову 17». Також він автор книги «Друзі, кохані і одна велика жахлива річ» — у ній він розповів про свої проблеми з алкоголем і наркотиками.