Netflix випустив серіал «Голий режисер» про порно 80-х. Ми подивилися його разом із порноактрисою Лолою Тейлор і розповідаємо, що змінилося з тих часів

Автор:
Роксана Рублевська
Дата:
Netflix випустив серіал «Голий режисер» про порно 80-х. Ми подивилися його разом із порноактрисою Лолою Тейлор і розповідаємо, що змінилося з тих часів

Серіал «Голий режисер» про порно 80-х

Netflix

На стримінговому сервісі Netflix виклали перший сезон серіалу «Голий режисер». Він розповідає про японця Тору Муранісі, який здійснив революцію в порноіндустрії наприкінці ХХ століття. У 1992 році Tokyo Journal назвав його «імператором порно» за креативний підхід у створенні кіно для дорослих. Серіал обіцяє багато сцен у ліжку. За основу сюжету творці взяли книгу Нобухіро Мотохасі. Режисером став Масахару Таке. ТһеБабель попросив порноактрису Лолу Тейлор подивитися цей серіал і розповісти, що змінилося в порно з часів 80-х. Обережно, спойлери!

До того, як Тору Муранісі став режисером, він працював менеджером з продажів. Люди яких професій нині найчастіше приходять у порноіндустрію?

Порнорежисери — колишні кліпмейкери, рекламники або порноактори, але бувають і винятки. Наприклад, у Санкт-Петербурзі я знала режисера, який викладав фізику, а потім купив камеру і почав знімати любительське порно. Я прийшла у порно з бібліотеки. Ще працювала в салоні еротичного масажу, де отримувала більше, ніж у порно, але душа прагнула мистецтва. Я сама знайшла агентство і потрапила на першу зйомку. За відео в Санкт-Петербурзі платили менше 200 доларів. Тепер я знімаюся тільки в Європі і гонорар сягає 10 тисяч доларів.

Муранісі став режисером після того, як його звільнили з роботи, а дружина йому зрадила. Правда, що в порно йдуть люди у відчаї?

Ні. Це завжди свідомий вибір. Є стереотип, що в порно приходять неблагополучні люди з провінції. У своєму місті вони соромляться заробляти таким способом, тому їдуть до столиці чи на Захід. Може здатися, що це моя історія. Я теж переїхала з Ішима в Єкатеринбург, потім у Санкт-Петербург і Москву, але неблагополучною себе не вважаю. Мене виховала прекрасна сімʼя — бабуся і дідусь. Я завжди хотіла зніматися в порно і не соромлюся своєї професії.

Перші кастинги Муранісі влаштовував у танцювальному залі і в фотостудії. Де проходять кастинги та зйомки порно сьогодні?

У знімальних павільйонах студій, орендованих квартирах і заміських будинках. Часто тебе починають знімати вже під час кастингу або поки ти роздягаєшся.

Одна з актрис Муранісі пішла з порно, коли її фото зʼявилося в газеті. Не змогла пережити сором. Як ти відреагувала, коли родичі дізналися про зйомки в порно?

Вона — погана актриса, якщо боялася осуду. У мене міцна психіка. Критику і образи я сприймаю з гумором. Бабуся дізналася про мою професію від журналістів НТВ. Вони показали їй відео з моєю участю і зняли, як вона ридала. Спочатку вмовляла мене кинути порно і знайти нормальну роботу. Зараз ця тема не обговорюється. Я допомагаю їй матеріально.

Netflix

У серіалі знімальний день показують як нескінченну репетицію сцени у ліжку. Чи це так у житті?

Знімальний день починається вранці і триває 12 годин. Мене гримують і одягають. Потім кілька годин триває фотосесія. Після неї — знімаємо hard-відео для порносайту і soft-відео для ТБ. Під час сексу тебе часто поправляє режисер. Ти можеш не так стогнати, рухатися або не відігравати потрібну емоцію. Найшвидше знімати генг-бенг. Там не потрібен монтаж. Я люблю, коли жорсткіше і швидше.

У перших порнофільмах Муранісі актори імітували секс. Зараз знімають усе по-справжньому?

Soft-відео для платних телевізійних каналів — це завжди імітація. Фільми для порносайтів — реальний секс із масою широких планів. Мені подобається, щоб все було по-справжньому.

У серіалі режисер вимагав від актрис неможливого. Хто твій найжорстокіший і найвимогливіший режисер?

Пʼєр Вудман. З ним непросто спілкуватися, він завжди чимось невдоволений.

Netflix

В одному з епізодів на майданчику у героїв завʼязуються стосунки. У тебе було таке?

Серіал про 80-ті. Думаю, тоді люди були щирішими, ніж зараз. Я ніколи не заводжу стосунки на роботі. З порноакторами взагалі неможливо спілкуватися. Всі вони — лукаві циніки.

У серіалі чимало сексуальних сцен в екстремальних умовах: на борту літака, наприклад. У тебе був такий досвід?

Мені пропонували знятися в порно біля Ейфелевої вежі, але я відмовилася. Кажу ж, соромлюся свідків. Знімальну групу — не рахуємо.

Netflix

Група Муранісі святкувала закінчення вдалих зйомок. Тепер святкують?

Ми розбігаємося додому і часто навіть не прощаємося.

У серіалі багато комічних епізодів. Наприклад, Муранісі просить актрису під час сексу свистіти або стріляти зі стартового пістолета в партнера. Що найдивнішого ти робила на зйомках?

Я знімалася в костюмі інопланетянина, який був мені завеликий.