На аукціон виставили вхідні двері будинку, де секта Менсона вбила Шерон Тейт

Автор:
Анна Холоднова
Дата:

На аукціон Julienʼs виставили двері будинку, у якому 8 серпня 1969 року члени секти Чарльза Менсона вбили актрису Шерон Тейт та її друзів.

Про це пише The Washington Post.

Актриса Шерон Тейт та її тіло, яке забирають з будинку в Лос-Анджелесі після вбивства.

The Washington Post / Contributor

Експерти очікували, що артерфакт продадуть за $2 000—4 000. Однак за місяць до проведення аукціону ставки сягнули $25 тисяч. Торги триватимуть до початку вересня.

Julien's Auctions

Julien's Auctions

У 1992 році власником дверей був учасник гурту Nine Inch Nails Трент Резнор. Він встановив двері у своїй студії Nothing Studios у Новому Орлеані.

Зрештою двері потрапили до Крістофера Мура, який спочатку хотів встановити їх у старій церкві, якою він володів, але місцева влада не дозволила це зробити. Тоді Мур вирішив продати двері на аукціоні.

  • 8 серпня 1969 року послідовники культу Чарльза Менсона вбили всіх присутніх в особняку за адресою Cielo Dr., 10050 у Лос-Анджелесі. Серед них була актриса і дружина режисера Романа Поланського Шерон Тейт, яка була вагітна. Сектанти завдали їй 16 ножових поранень. Перш ніж піти з місця злочину, убивці написали на вхідних дверях слово Pig («Свиня») рушником, змоченим у крові Тейт.