«Укрзалізниця» запропонувала маршрут до румунського міста Ясси, де розташована база лоукосту Wizz Air

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Компанія «Укрзалізниця» запропонувала зручний маршрут до румунського міста Ясси, де розташована база лоукосту Wizz Air. Він підлаштований під рейс Київ — Кишинів.

Про це пише пресслужба УЗ у своєму Telegram-каналі.

Поїзд Київ — Кишинів вирушає по непарних днях з української столиці о 17:02. На молдовську станцію «Унгени», яка розташована біля румунського кордону, він прибуває о 07:53. Там можна пройти прикордонний контроль і пересісти на поїзд Кишинів — Ясси — Сокола, який вирушає з тієї станції о 09:51 і прибуває до міста Ясси об 11:13. Там на вокзалі є автобуси, які курсують до центру міста й до міжнародного аеропорту Ясси, звідки можна літати лоукостами по Європі.

Зворотній шлях теж підлаштований під рейс Кишинів — Київ. Із міста Ясси поїзд вирушає о 17:40 і прибуває до молдовської станції «Унгени» о 18:57. Там можна пересісти на поїзд Кишинів — Київ, який прибуває по парних днях о 20:21.

Квитки на рейс Київ — Кишинів можна придбати в застосунку «Укрзалізниці» або на сайті. Натомість на поїзд між Молдовою та Румунією квитки можна придбати на сайті місцевої залізниці, у касі вокзалу або у провідника в поїзді.

  • Цивільна авіація припинила літати в повітряному просторі України з 24 лютого 2022 року.