В Угорщині порадили міністру закордонних справ Словаччини звернутися до психіатра. Той написав пост про Орбана та закінчив його лайкою

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

В Угорщині глава парламентського комітету із закордонних справ Жолт Немет заявив про психічні проблеми міністра закордонних справ Словаччини Растислава Качера, який написав пост про угорського премʼєра Віктора Орбана і завершив його лайкою.

Про це Жолт Немет заявив на брифінгу, пише «Європейська правда».

«Я добре знаю пана Качера, адже він був послом у Будапешті та я кілька разів зустрічався з ним. Мушу сказати, що дуже занепокоєний його психічним здоровʼям. І порадив би йому вкрай терміново завітати до психіатра», — заявив Жолт Немет.

В Угорщині вже викликали посла Словаччини для пояснень.

  • 20 лютого міністр закордонних справ Словаччини Растислав Качер написав пост у Facebook з критикою «карпатських колабораціоністів путіна», зокрема йшлося про угорського премʼєра Віктора Орбана. Він розкритикував угорського премʼєра за те, що той назвав війну в Україні «конфліктом двох словʼянських держав», і за відмову надавати військову допомогу Києву. Пост він закінчив зверненням до колабораціоністів, путіна та всіх, хто хоче миру ціною знищенням України фразою «Іди нахуй».