Netflix шукає бортпровідника на зарплату $385 тисяч на рік

Автор:
Анна Холоднова
Дата:

Компанія Netflix шукає стюарда або стюардесу для одного зі своїх приватних літаків. Новий співробітник отримає $385 тисяч на рік.

Про це пише BBC.

В описі вакансії йдеться, що кандидат має володіти незалежним судженням, розсудливістю та видатними навичками обслуговування клієнтів, також мати велику самомотивацію.

Компанія також заявила, що визначає зарплату співробітника, враховуючи походження, досвід і навички. Кандидат також має вміти піднімати предмети вагою до 13,6 кг під час завантаження літаків та перевіряти аварійне обладнання в кабіні пілота та салоні перед зльотом.

Місцем роботи бортпровідника вказане місто Сан-Хосе у Каліфорнії, але на стюарда чекають рейси Сполученими Штатами та за межі країни.

  • За даними Бюро статистики праці США, середня зарплата бортпровідників тут становить трохи більше як $62 тисячі на рік.
  • У 2022 році Netflix скоротив сотні робочих місць через падіння кількості передплатників. Водночас компанія планує побудувати нову кіностудію на колишній військовій базі США. Її вартість перевищить $900 мільйонів.