Принц Чарльз удруге захворів на коронавірус

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Принц Уельський Чарльз удруге від початку пандемії захворів на коронавірус. Зараз 73-річний герцог перебуває на самоізоляції.

Позитивний результат тесту він отримав вранці 10 лютого, а ще увечері 9 лютого був на заході разом із міністром внутрішніх справ Пріті Пател.

«Його Королівська Високість глибоко розчарована тим, що він не зможе бути присутнім на сьогоднішніх заходах у Вінчестері, і намагатиметься перенести свій візит на найближчий час», — повідомив Кларенс-гаус у Twitter.

Уперше на коронавірус принц Чарльз захворів у березні 2020 року. У лютому 2021 року він вакцинувався разом із дружиною, герцогинею Корнуольскою Каміллою Паркер Боулз.

Останніми днями коронавірус виявили також у королеви Данії Маргрете II та короля Іспанії Філіпа.

  • Англійська королева Єлизавета II у зверненні з нагоди 70-річчя правління заявила, що хоче, аби герцогиня Корнуольська Камілла після коронації принца Чарльза стала королевою-консортом. Річ у тім, що багато англійців досі є прихильниками першої дружини Чарльза — принцеси Уельської Діани, а тому й не приймають Каміллу. Однак тепер підтримка Єлизавети відкрила їй прямий шлях до статусу королеви.