Соліст гурту «Ляпіс 98» пояснив інцидент із глядачем на концерті у Полтаві

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Соліст гурту «Ляпіс 98» Сергій Міхалок розповів свою версію інциденту під час концерту у Полтаві, коли він вдарив одного із глядачів на сцені.

Про деталі музикант повідомив у своєму відеозверненні до фанів.

Міхалок одразу попередив, що звертається до фанатів, а не «до широкого загалу» чи правоохоронців.

«Я розмовляв з людьми з першого ряду, там [були] якісь приємні інтелігентні люди, я іноді апелюю з дітьми, якісь жарти. Повертаюся, дивлюся, а їх немає, моїх коханих, а сидять пару пацанів, які явно «підлили сливу», імітуючи, що вони явно занудьгували. Ну, я думаю: Ого, я вас вже не відпущу», — сказав Міхалок.

За його словами, він почав жартувати з ними, і коли охорона спробувала вивести компанію із зали, попросив одного з чоловіків пустити на сцену, оскільки той мав гітару. Далі Міхалок каже, що чоловік почав неадекватно поводитися, хамити і матюкатися.

«Тихенько його боданув, він більше навіть не від удару [впав], а якось, я не відмазуватимуся — дав бичка, у нас це називається. В Україні називається «на Одесу відправив», — заявив Міхалок, зазначивши, що не надав значення конфлікту.

За його словами, після концерту він розмовляв із постраждалим, і той не мав до нього претензій.

  • Інцидент стався 20 жовтня під час концерту у полтавському палаці дозвілля «Листопад». Правоохоронці встановили особу потерпілого, але той відмовився писати заяву на артиста. Поліція, вивчивши відео інциденту, порушила справу за ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство).