«Немає слів, щоб описати шок та сум». Актор Болдвін вперше прокоментував смертельний постріл на зйомках фільму

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Американський актор Алек Болдвін вперше прокоментував смертельний постріл на зйомках фільму «Іржа». Зброя в актора виявилася зарядженою, і від пострілу загинула операторка з України Галина Гатчинс, а також поранення отримав режисер Джоел Соуза.

Про це актор написав у своєму Twitter.

«Немає слів, щоб описати мій шок та сум з приводу трагічної події, що забрала життя Галини Гатчинс, дружини, матері і нашої глибоко поважаної колеги. Я повністю співпрацюю з правоохоронцями, щоб пояснити, як сталася ця трагедія», — повідомив актор.

Також Болдвін підкреслив, що перебуває на зв’язку з чоловіком загиблої операторки та її родиною. Він висловив їм співчуття.

Водночас Профспілка працівників індустрії розваг у Лос-Анджелесі розіслала своїм членам інформацію про те, що у зброї Болдвіна під час зйомок опинився один бойовий патрон. Поліція ж продовжує досліджувати зброю.

  • Американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку і поранив режисера. Інцидент стався на ранчо Бонанза-Крік під час зйомок вестерна «Іржа». Болдвін мав вистрілити з реквізитного пістолета холостими патронами. Поліція поки розслідує деталі інциденту, звинувачень нікому не висунули.