У Парижі пограбували ювелірний бутик Bulgari на €10 млн. Поліція затримала трьох підозрюваних, ще чотирьох шукають

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Парижі поліція затримала трьох підозрюваних у пограбуванні магазину Bulgari — вони винесли ювелірних виробів на €10 мільйонів. Про це повідомляє CNN.

Bulgari — це італійська компанія, що виробляє предмети розкоші, нею володіє компанія Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) Бернара Арно. Магазин Bulgari у Парижі недавно провів масштабну реконструкцію, розширившись до Вандомської площі. Він оснащений мармуровими колонами, що нагадують про його римське походження. Під час нападу на магазин ніхто не постраждав.

Поліція встановила, що незадовго до полудня троє чоловіків у ділових костюмах і зі зброєю пограбували бутик Bulgari, який розташований неподалік готелю Ritz. Троє зникли на машині, а четверо спільників поїхали на скутерах. Поліція відкрила вогонь по автомобілю біля торгового центру Les Halles, змусивши трійцю зупинитись. Їх одразу заарештували, шукають ще чотирьох на скутерах.

Ювелірні магазини в Парижі в останні місяці зазнали серії збройних пограбувань.

«Це не перший випадок, коли Вандомська площа стає мішенню. Але це були не просто пістолети. Вони використовували великокаліберну зброю, ризики такого роду трапляються рідко», — сказала репортерам офіцер.

У липні злодії викрали коштовності на суму майже €2 мільйони з магазину Chaumet недалеко від Єлисейських полів (вкрадене знайшли, підозрюваних арештували). Того ж місяця у центрі Парижу пограбували ювелірний магазин Dinh Van.