Сніг, дощі та сонце. Укргідрометцентр попередив про складну погоду протягом тижня

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Сніг, дощі та сонце. Укргідрометцентр попередив про складну погоду протягом тижня

Mammiya / Pixabay

В Україні цього тижня очікується складна погода — спочатку будуть сніг, дощ і вітер, а потім сонце грітиме до +16 °С. Про це Укргідрометцентр повідомив у Facebook.

Найближчої доби, 6 квітня, у західних та Житомирській областях прогнозують мокрий сніг, ожеледицю на дорогах і вітер (крім півночі). У Карпатах на 6 квітня прогнозують значний сніг, температура вночі становитиме +3°...+3 °С, удень +1...+6 °С. На решті території країни 6 квітня без істотних опадів.

У середу і четвер, 7—8 квітня, у західних, північних, Вінницькій, Черкаській та Полтавській областях будуть опади — переважно у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер сильний буде 7 квітня на півдні та сході країни. Також там прогнозуютьть дощі, місцями значні, температура вночі становитиме 0...+7 °С, удень +7...+14 °С.

І вже у п’ятницю, 9 квітня, буде більш сонячна та спокійна погода, переважно без опадів. Температура вночі -4...+2 °С, вдень +7...+13 °С. На суботу, 10 квітня, прогнозують +10...+16 °С.