У США чоловік влаштував стрілянину в супермаркеті. Загинули щонайменше 10 людей

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У США чоловік влаштував стрілянину в супермаркеті. Загинули щонайменше 10 людей

Fred Moon / Unsplash

У штаті Колорадо (США) чоловік влаштував стрілянину, убивши щонайменше 10 осіб, зокрема одного поліцейського.

Про це пише BBC.

Інцидент стався в супермаркеті в місті Боулдер. Близько 14:30 за місцевим часом чоловік зайшов до супермаркету та відкрив стрілянину. Правоохоронці прибули на місце події протягом 20 хвилин, закликаючи очевидців не транслювати в соцмережі будь-яку інформацію, яка могла б нашкодити спецоперації із затримання злочинця.

Зрештою правоохоронцям вдалося поранити стрілка і затримати його. Поліція Боулдера не надала додаткових подробиць про стрілянину, зазначивши, що розслідування буде «дуже складним» і на його завершення піде «не менше пʼяти днів». Про мотиви нападника поки нічого не відомо.

  • 16 березня у штаті Джорджія, в Атланті та її передмісті чоловік атакував три азіатські спа-салони. У першому (в окрузі Черокі) він застрелив чотирьох людей, після чого вирушив до міста і там атакував ще два салони, в яких розстріляв чотирьох осіб. Семеро жертв — жінки, чотири з них — азіатського походження. Підозрюваного затримали через годину.
  • 18 березня прокуратура Атланти висунула офіційні звинувачення 21-річному Роберту Лонгу в убивстві 8 осіб у трьох азіатських спа-салонах.