«Укрзалізниця» не обмежуватиме рух через Київ і Львів, де посилюють карантин

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Videvo

«Укрзалізниця» не обмежує рух поїздів через Київ і Львів — там напередодні оголосили про посиленння карантину. Про це повідомила пресслужба компанії.

Заборона висадки та посадки можлива лише за спеціальної вказівки МОЗ, тоді як Львівська та Київська області станом на 18 березня залишаються в «помаранчевій» зоні.

Нагадаємо, що обмеження продажу квитків та висадки/посадки наразі стосуються виключно Івано-Франківської, Чернівецької, Житомирської та Закарпатської областей.

Зазначимо, що з пʼятниці 19 березня і до 28 березня у Львові вводиться посилений карантин через стрімке зростання кількості хворих на коронавірус. Молодші класи шкіл йдуть на канікули, а старші класи продовжать навчатися дистанційно.

У Києві обмеження вирішили запровадити із суботи, 20 березня, і до 9 квітня. Робота закладів культури, театрів, кінотеатрів, ТРЦ (крім продуктових магазинів, аптек) припиняється. Заклади харчування працюватимуть навинос. крім цього, весняні канікули для учнів 5—11 класів розпочалися на два дні раніше — із четверга, 18 березня.