Marvel представила нову версію Капітана Америка. Він уперше стане представником ЛГБТ-спільноти

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Marvel представила нову версію Капітана Америка. Він уперше стане представником ЛГБТ-спільноти

Andy Roth / Flickr

Студія Marvel представила нового персонажа в коміксі The United States of Captain America. У наступних випусках історії зʼявиться перша ЛГБТ-версія Капітана Америка.

Про це пише ComicBook.

Новий комікс буде присвячений розповіді про чотирьох героїв, які в минулому були Капітаном Америка. Разом вони вирушають на пошуки щита свого героя. Під час цих пошуків і зʼявляється Арон Фішер, він же Залізничний Капітан Америка (Captain America of the Railways). На скетчах персонаж носить комбінезон із зіркою Капітана на грудях, його руки покриті татуюваннями, а скроні поголені.

«Аарон натхненний героями ЛГБТ-спільноти: активістами і звичайними людьми, які прагнуть кращого життя. Він виступає за пригноблених. Я сподіваюся, що його дебютна історія знайде відгук і допоможе надихнути наступне покоління героїв», — заявив художник Джошуа Трухільо.

  • У квітні минулого року видавництво Marvel Comics виклало у вільний доступ понад сотню випусків своїх найпопулярніших коміксів.
  • У вересні 2019 року стало відомо, що один з головних героїв коміксів — Людина-павук — більше не буде зʼявлятися в сазі про всесвіт Marvel.