Палію «Епіцентру» в Первомайську загрожує довічне ув’язнення. В інтернеті з’явилося відео з початком пожежі

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

Чоловіку, який підпалив будівельний супермаркет «Епіцентр» у Первомайську, загрожує довічне позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції в Миколаївській області.

«Слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна» та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 «Замах на вбивство», — йдеться в повідомленні.

Також у поліції розповіли, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності, нині він перебуває у Первомайському управлінні.

Сергій Шайхет / Facebook

За словами мера Первомайська Олега Демченка, під час затримання чоловік був напідпитку, пишуть «Новости-N».

Правоохоронцям палій зізнався, що спеціально приїхав до Первомайська, щоб підпалити магазин, але не уточнив звідки. Водночас Демченко зауважив, що 90% контактів у мобільному телефоні затриманого — із Запорізької області.

«Він каже, що приїхав цілеспрямовано, щоб спалити «Епіцентр», у нього неприязні стосунки, як він каже, із директором. Поліція зараз відпрацьовує версію, пізніше можна буде сказати більш точні дані», — наголосив мер Первомайська.

За даними ДСНС, гасіння будівлі ще триває. Рятувальники заливають окремі осередки горіння та розбирають знищені конструкції.

Тим часом у соцмережах почали поширювати відео з початком пожежі в «Епіцентрі». На ньому також видно чоловіка, який ходить із сокирою.