Фігурант замаху на генерала СБУ Нескоромний анонсував пресконференцію. Він обіцяє «шокуючі факти»

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Можливий замовник замаху на голову Внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова анонсував пресконференцію, на якій обіцяє розповісти про «шокуючі факти» корупції.

Про пресконференцію колишнього заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного повідомляється в Telegram-каналі, який ведуть від його імені.

Захід відбуватиметься на базі Брюссельського пресклубу 2 лютого з 10:00 до 11:30 (з 09:00 до 10:30 за Києвом). Онлайн-трансляція буде на YouTube-каналі Brussels Press Club TV.

Сама подія анонсується наступним текстом: «Колишній перший заступник керівника Служби безпеки України [...] Дмитро Нескоромний розповість про провокації проти нього з боку співробітників СБУ, а також представить сенсаційні факти корупції у вищих ешелонах влади України».

  • Напередодні журналіст Юрій Бутусов повідомив, що полковник спецпідрозділу «Альфа» Андрій Расюк затриманий за підготовку вбивства бригадного генерала СБУ, начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Замовником убивства він називав Дмитра Нескоромного.
  • 23 січня в СБУ повідомили, що попередили вбивство свого колеги, а суд заарештував затриманого. ЗМІ писали, що Нескоромний хотів смерті для Наумова, щоб отримати високу посаду в керівництві СБУ.