На Netflix уперше вийшов фільм одразу з українською озвучкою та субтитрами

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
На Netflix уперше вийшов фільм одразу з українською озвучкою та субтитрами

Кадр з фільму Outside the Wire

На сервісі Netflix вийшов фантастичний бойовик Outside the Wire, який став першою оригінальною стрічкою стримінгу одразу з українською озвучкою та субтитрами.

Премʼєра фільму відбулася 15 січня. Картина розповідає про недалеке майбутнє, в якому оператор безпілотника, відправлений в зону бойових дій, потрапляє у команду з офіцером-андроїдом, який повинен запобігти ядерній атаці. Дія фільму частково відбувається на території України.

Роль головного героя виконав Ентоні Макі, відомий за роллю Сокола в кіновсесвіті Marvel.

Зйомками фільму займалася та сама команда, яка зняла для Netflix бойовик «Безсмертна гвардія» з Шарліз Терон.

Стрічка озвучена студією дубляжу POSTMODERN Postproduction на замовлення Netflix. Зазначимо, раніше ця українська студія разом з іншою — «Так Треба Продакшн» — стали офіційними партнерами Netflix та займатимуться українською локалізацією фільмів і серіалів платформи.

У листопаді на Netflix уперше вийшов мультфільм українською — «Губка Боб: Втеча Губки».

  • Netflix пообіцяв у 2021 році щотижня випускати нові фільми та серіали за участю найвідоміших зірок.
  • У 2021 році усі премʼєри Warner Bros. вийдуть одночасно в кіно та на HBO. Фільми будуть транслюватися на HBO Max тільки протягом одного місяця перед тим, як їх видалять з платформи на певний період часу. Планується, що цей експеримент триватиме один рік. Що буде далі — залежить від його результатів. Причина такого рішення полягає у кризі індустрії через пандемію.