Шприци без голок та уколи через футболку. Нардеп від СН Камельчук вважає вакцинацію від коронавірусу «змовою»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Шприци без голок та уколи через футболку. Нардеп від СН Камельчук вважає вакцинацію від коронавірусу «змовою»

Кузьмін Олександр / УНІАН

Нардеп від «Слуги народу» Юрій Камельчук заявив, що вакцини від коронавірусу містять шкідливі інгредієнти, які вже призвели до смертей людей.

Про це він написав у Facebook.

«Політики демонструють нам псевдовакцинацію з шприцами без голок чи уколами через футболку. Сценаристи просування псевдопанацеї просто фантастичні маркетологи. Спочатку заходять через лідерів думок. Тільки як перевірити, що саме було введено людині на відео? Ніяк. Просто повірити. Телевізор же не обманює!» — підкреслив нардеп.

На його думку, «примусова вакцинація» — це спосіб створення «додаткових штучних кордонів та привід підкорити непідкорених». Також, за словами Камельчука, запроваджений в Україні жорсткий карантин порушує Конституцію і призведе до позовів проти уряду. Щодо карантинних обмежень у світі, нардеп назвав їх частиною тесту на те, як «реагуватиме суспільство на те, що йому навʼязують».

  • У середині грудня Камельчук назвав коронавірусну хворобу вигаданою і додав, що не вірить у ефективність розроблених проти неї вакцин.
  • Пізніше він пояснив свої слова тим, що нібито мав на увазі світову стратегію вакцинації, яка не залишає людям права від неї відмовитись.