Хочете купити телевізор? Найбільші знижки — в Moyo.ua

Дата:
Хочете купити телевізор? Найбільші знижки — в Moyo.ua

«Бабель»

Напередодні Нового року ми завжди зайняті святковими клопотами. Багато сімей зустрічатимуть 2021 рік вдома, у сімейному колі. Крім столу з улюбленими стравами, ми чекаємо на улюблені телешоу, фільми та передачі, які так звикли дивитися в новорічну ніч. Тому що яке сімейне свято без телевізора? Новий телевізор стане корисним придбанням і головною прикрасою новорічного вечора.

Найдешеві телевізори 32 дюйми в Moyo вже в наявності на грандіозному святковому розпродажі. Купити телевізор в Moyo можна за цінами нижче риночних.

Наприклад, телевізор Kiwi із 32-ю діагоналлю обійдеться всього у 3 333 гривні. За преміальний Samsung попросять трохи більше 6,5 тисячі гривень.

Також у категорії 32-дюймових телевізорів діють такі акційні пропозиції:

  • покупці Samsung SmartTV отримують до 6 місяців контенту — ця акційна пропозиція діє як на сайті інтернет-магазину, так і у всіх роздрібних точках мережі магазинів Moyo;
  • знижки на телевізори LG в розмірі до 25% + оплата частинами до 25 платежів (термін проведення акції — до 31 січня 2021 року);
  • при купівлі телевізора Samsung QLED до 31 грудня поточного року, покупець отримує 10 років гарантії на вигоряння екрану.

Крім знижок і акційних пропозицій, покупці можуть розраховувати на кешбек у передсвяткові дні. Повернути можна до 150 гривень — це буде приємним бонусом.

Щоб не помилитися з покупкою, можна почитати відгуки реальних покупців, доступні в описі кожної одиниці товара. Хтось критикує корейських виробників за дещо завищені ціни, а хтось хвалить китайських виробників за азійську якість і скрупульозність при збиранні.

Moyo.ua знає, що в розпал пандемії, на карантині, вибір будь-якої техніки повʼязаний з ризиками. Однак більше не потрібно відвідувати магазини і торгові центри — усе можна зробити в один клік на сайті Moyo, і покупку доставлять куди завгодно.

Памʼятайте, час знижок швидко минає: він обмежений наявністю акційних моделей. З прийдешнім Новим роком і тільки хороших новин і телешоу в наступному 2021 році.