В Австралії британські туристи влаштували вечірку на Різдво з порушенням карантинних правил. Їх можуть депортувати

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

В Австралії влада роздумує над депортацією британських туристів, які влаштували гучні вечірки на Різдво на пляжах Сіднея з порушенням карантинних правил.

Про це пише BBC.

Низка фотографій та відео у соцмережах із пляжу Бронте австралійського міста демонструють, як сотні людей святкували Різдво без масок та соціальної дистанції. Такі святкування були традиційними у попередні роки.

Місцевих жителів обурила ця подія і вони активно скаржились на неї, а медики припускають, що така вечірка може стати суперпоширювачем коронавірусу.

«Якщо хтось загрожує громадській безпеці або здоровʼю, їхню візу можна анулювати», — зазначив міністр імміграції Австралії Алекс Хоук.

Свідки вечірок зазначили, що більшість учасників цих масових гулянь були не з Австралії. Вони також підкреслили, що там було багато людей із чіткими британським акцентом.

  • Сотні британців, які прибули до швейцарського курортного містечка Фербір, таємно покинули свої готелі після того, як місцева влада розпорядилася відправити їх на десятиденний карантин.