Marvel не буде шукати заміни Боузману у другій частині «Чорної Пантери»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Marvel не буде шукати заміни Боузману у другій частині «Чорної Пантери»

Gage Skidmore / Flickr

Глава студії Marvel Кевін Файгі заявив, що вони не будуть шукати актора для заміни Чедвіка Боузмана у другій частині «Чорної Пантери». Актор помер у США 29 серпня від онкології.

Про це повідомляє Deadline.

Новина про те, що персонажу Боузмана не будуть шукати заміну, зʼявилась після чуток, що студія планує зробити цифрового двійника актора.

«Я хотів пошанувати жахливу втрату дорогого друга і члена сімʼї Marvel Studio. Чедвік Боузман був надзвичайно талановитим актором і людиною, яка надихає. Він вплинув на все наше життя у професійному та особистому плані. Його зображення Чорної Пантери є культовим», — зазначив Файгі.

На знак визнання заслуг Боузмана творці сиквелу «Чорної Пантери» зосередяться на інших персонажах, яких показали у першому фільмі.

Глава студії заявив, що режисер і сценарист Раян Куглер уже працює над другою частиною «Чорної Пантери». Вона має вийти 8 липня 2022 року, жодних деталей сюжетної лінії поки не повідомляють.

Перша частина вийшла у 2018 році, зібрала $1,35 мільярда у світовому прокаті й отримала три «Оскари».

  • Чедвік Боузман чотири роки боровся з онкологічним захворюванням. У 2016 році у нього діагностували рак товстої кишки третьої стадії, який потім перейшов у четверту. Весь цей час Боузман проходив курс лікування.
  • Боузман відомий ролями у фільмах «42», «Шлях угору», «Маршал» (2017). Але світова слава до нього прийшла після ролі супергероя Чорної Пантери в фільмах кіновсесвіту Marvel «Перший месник: Протистояння» і «Чорна Пантера».