Disney+ анонсувала близько 50 проєктів. Режисером «Зоряних воєн» уперше стане жінка, а Гаррісон Форд знову зіграє Індіану Джонса

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Компанія Disney анонсувала приблизно 50 серіалів і фільмів, які повинні вийти на стримінговому сервісі Disney+ протягом декількох років. Фанатів всесвіту Marvel очікує серія фільмів і серіалів, за «Зоряними війнами» вийде 10 серіалів, а студія Pixar для Disney+ випустить щонайменше три фільми і низку короткометражок.

За всесвітом «Зоряних воєн» заплановано два спін-офи «Мандалорця» («Рейнджери Нової Республіки» і «Асока» ), мультсеріал Star Wars: The Bad Batch про часи війн клонів, фільм «Лендо», «Історія дроїдів» про R2-D2, C-3PO і третього нового персонажа, фільм «Обі-Ван Кенобі» з Хейденом Крістенсеном у ролі Дарта Вейдера, аніме-антологія Star Wars: Visions і низка інших проєктів.

Уперше режисером «Зоряних воєн» стане жінка — Патті Дженкінс, яка знімала бойовик «Чудо-жінка: 1984». Вона працюватиме над фільмом «Розбійна ескадрилья» (Star Wars: Rogue Squadron), який має вийти у грудні 2023 року.

Також у розробці фільм від режисера Тайки Вайтіті, який знімав «Кролика Джоджо».

За всесвітом Marvel заплановані серіали «ВандаВіжен» (стартує 15 січня), «Сокіл і Зимовий солдат» (19 березня), «Локі» (травень), «Соколине око» та інші. Персонаж Грут із «Вартових галактики» отримає серію короткометражок. З фільмів у кінці березня очікується другий «Доктор Стрендж» (25 березня 2022 роки), сиквел «Капітана Марвел» (11 листопада 2022 роки), нова «Фантастична четвірка» і третя «Людина-мураха».

Студія Pixar для Disney+ випустить серіал «Зверополіс плюс» на основі однойменного мультфільму, серію короткометражок Pixar Popcorn із культовими персонажами, фільм «Лайтер» про персонажа з «Історії іграшок», мультфільм «Лука» та інші анімаційні фільми.

Крім цього, у липні 2022 року має вийти пʼятий фільм серії «Індіана Джонс», головну роль в якому зіграє Гаррісон Форд.

Як пише BBC, продюсер фільму Френк Маршал говорив в інтервʼю Den of Geek, що робота вже йде повним ходом. «Ми працюємо над сценарієм. Є тільки один Індіана Джонс — і це Гаррісон Форд».