Держприкордонслужба: ФСБ Росії не надала жодних доказів стрілянини на кордоні

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Держприкордонслужба: ФСБ Росії не надала жодних доказів стрілянини на кордоні

Facebook / Державна прикордонна служба України

Представники Федеральної служби безпеки Росії не надали жодних доказів інциденту зі стріляниною, який нібито стався на україно-російському кордоні вночі проти 4 грудня.

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби.

«Наразі фактів порушення українського кордону на ділянці місцевості, яку вказувала суміжна сторона, а це в межах Сумської області, не зафіксовано. Також немає інформації, яка би підтверджувала достовірність повідомлення російських прикордонників», — пояснили в ДПСУ.

Прикордонники повідомили, що під час зустрічі на лінії кордону російські прикордонники наполягали на своїй інформації про стрілянину, проте не змогли надати жодних підтверджень. «Російська сторона також не надала будь-якої інформації про особу, яка, за її повідомленням, загинула, і зброю, яку порушник міг використовувати», — підкреслили в ДПСУ.

  • У пʼятницю Федеральна служба безпеки Росії заявила, що на українсько-російському кордоні сталася стрілянина, унаслідок якої загинула щонайменше одна особа. Інцидент начебто стався на ділянці прикордонного управління ФСБ у Бєлгородській та Воронезькій областях Росії. За словами працівників ФСБ, під час спроби затримання порушники вчинили збройний опір, під час перестрілки один із них отримав смертельні поранення.