Пара провела перше в історії «віддалене» весілля через Zoom. Тепер наречений зі США зможе відвідати дружину в Аргентині

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

У США вперше в історії провели онлайн-весілля через Zoom. 28-річна аргентинка Августина Монтефіорі вийшла заміж за 32-річного американця Скотта Мармона з Нью-Йорку.

Про це пише Daily Mail.

Познайомились вони у травні 2017 року в Денвері та з того часу почали зустрічатися. На початку 2020 року Августина повернулася до Аргентини, а Скотт зробив їй пропозицію у січні. Він планував переїхати до неї в березні та провести весілля, але через пандемію кордони виявилися закритими.

«У мене була дата вильоту на 22 березня, але 14 березня всі кордони закрили через пандемію, а потім нас розлучили», — пояснив він.

Після цього за кордон його не випускали через те, що пара не була ані родичами, ані подружжям. Тому вони отримали онлайн-ліцензію на шлюб у штаті Юта. Під час їхньої розмови у Zoom доєднався суддя штату, який і погодив шлюб.

Отже, тепер Скотт може подати документи для отримання візи для вильоту за кордон для возз’єднання сім’ї. Це стало першим онлайн-весіллям за час пандемії.

  • Пара зі Скандинавії провела весільну церемонію на кордоні Швеції та Норвегії через карантинні обмеження. Олександр Клерн (швед) і Камілла Ейрюд (норвежка) планували весілля ще до пандемії, але вирішили не скасовувати його після закриття кордонів. Весілля в лісі на кордоні запропонувала Ейрюд. Вона озвучила ідею як жарт, але друзі й родина її підтримали.
  • У Данії дозволили вʼїзд іноземцям, які мають у країні кохану людину. Але потрібен доказ — фото або любовні листи.