У Росії юнак розстріляв автобус і втік у ліс: троє загиблих

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
У Росії юнак розстріляв автобус і втік у ліс: троє загиблих

У Нижньогородській області, біля селища Большеорловське на зупинці громадського транспорту юнак обстріляв з мисливської рушниці автобус і вбив трьох людей.

Про це повідомили у пресслужбі Слідчого комітету Росії області.

За даними російських слідчих, троє чоловіків померли від вогнепальних поранень, трьох постраждалих жінок госпіталізували, дві з них перебувають у важкому стані. За фактом убивства людей порушено кримінальну справу.

Видання Baza, посилаючись на очевидців, пише, що зловмисник готувався до нападу, бо чекав на автобус біля зупинки. Після вбивства стрілець втік у ліс.

Також російські журналісти оприлюднили орієнтування на нападника.

«Підозрюється Монахов Данило Михайлович, 06.06.2002 року народження, при собі має дві мисливські гладкоствольні рушниці та приблизно 40 патронів. Може пересуватися на автомобілі Kia Ceed білого кольору, Kia Spectra срібного кольору. Розшук», — вказується в повідомленні.

За попередніми даними, одна з жертв стрільця — його бабуся.

Водночас Telegram-канал «112» оприлюднив іншу версію події. За його даними, Монахов посварився зі своєю бабусею у дворі її будинку, дістав рушницю і вистрілив у неї кілька разів. На крики прибіг сусід, проте теж дістав кулю. Після цього юнак нібито схопив дві рушниці, рюкзак і побіг на зупинку, де застрелив ще одну людину і трьох поранив. Також він зробив декілька пострілів у бік автобуса, у транспорті постраждалих немає.