Google презентувала нові логотипи низки своїх продуктів — Gmail, Google Drive, Docs та інших

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Google презентувала нові логотипи низки своїх продуктів — Gmail, Google Drive, Docs та інших

The Verge

Компанія Google оновила логотипи для багатьох своїх онлайн-сервісів, щоб уніфікувати їх із загальним стилем та кольоровою гамою.

Про це пише The Verge.

Google вже почала поступово оновлювати до єдиного стилю логотипи, зокрема нещодавно це зробили в Google Maps та Google Photos.

Тепер черга дійшла і до відомої електронної пошти від Google — Gmail. Тривалий час на її логотипі було зображено біло-червоний лист, тепер це буде просто літера М, виконана у традиційних «гуглівських» кольорах — блакитний, червоний, жовтий та зелений.

Окрім пошти Google також змінив логотипи у Google Calendar, Google Docs, Google Meet та Google Sheet.

  • 18 серпня компанія Google випустила оновлення свого картографічного сервісу Google Maps, поліпшивши деталізацію. В оновленні додали нові елементи деталей рельєфу, зокрема більш поглиблено пропрацьовані ландшафт, дороги і карти населених пунктів.
  • Компанія Google анонсувала низку нових функцій, які допоможуть спростити дистанційне навчання у сервісі конференц-звʼязку Google Meet. Відтепер у мозаїчному форматі Google Meet зможуть брати участь до 49 учасників — інтерфейс буде схожим до Zoom. У вересні компанія також інтегрує у Meet свою цифрову дошку Jamboard, а в жовтні Google додасть можливість розмивати або замінювати фон.