MTV Video Music Awards оголосила цьогорічних лауреатів премії. Переможцями стали Lady Gaga й Ariana Grande

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
MTV Video Music Awards оголосила цьогорічних лауреатів премії. Переможцями стали Lady Gaga й Ariana Grande

John Shearer / Getty Images for THR

Уночі проти 31 серпня музична премія MTV Video Music Awards оголосила цьогорічних лауреатів. Найбільше перемог у різних номінаціях здобула Lady Gaga.

Про це йдеться на офіційній сторінці премії.

Lady Gaga отримала перемогу в номінації «Артист року», а її спільна робота з Ariana Grande “Rain on Me” стала піснею року, також вона перемогла в номінаціях «Найкраща колаборація» і «Найкраща кінематографія». Сама ж Lady Gaga вперше в історії премії отримала нагороду MTV Tricon Award.

Також перемоги у кількох номінацій здобув і американський репер The Weeknd. Його пісня “Blinding lights” отримала перемогу в номінаціях «Відео року» і «Найкраще R&B відео».

Групою року стала південнокорейська BTS. Їхня пісня “On” перемогла в номінаціях «Найкраще поп-відео», «Найкраще K-pop відео» і «Найкраща хореографія».

  • Українська співачка Анна Корсун (MARUV), яка перемогла у фіналі Національного відбору на «Євробачення-2019» і потрапила в скандал, у листопаді 2019 року отримала нагороду MTV Europe Music Awards, але як найкраща російська виконавиця.
  • Гітару лідера групи Nirvana Курта Кобейна, на якій він грав під час запису концерту MTV Unplugged у 1993 році, продали на аукціоні за $6 мільйонів.