У Києві суд заарештував на два місяці майора, який наїхав на трьох курсанток. Двом дівчатам ампутували по нозі

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Шевченківський райсуд обрав запобіжний захід майору, який у Києві на території військової частини наїхав на трьох курсанток.

Про це пише пресслужба Нацполіції.

Зазначається, що суд заарештував чоловіка на 60 днів без права внесення застави. Досудове розслідування у цій справі відбувається за керівництвом військової прокуратури.

Що стосується стану дівчат, то медики запевняють, що їхньому життю нічого загрожує. Але стан тяжкий.

«Троє слухачок дістали травми нижніх кінцівок різного ступеня складності. На сьогодні вони перебувають у Головному військовому клінічному госпіталі, їм надається адекватна медична допомога... Загрози їхньому життю немає, проте стан у них стабільно тяжкий», — розповів начальник Української військово-медичної академії, полковник медичної служби Валерій Савицький.

За даними ЗМІ, двом дівчатам вже ампутували по нозі. Також лікарі вирішують питання стосовно ампутації ще одної ноги однієї з дівчат. Усі вони отримали серйозні відкриті переломи ніг.

  • 25 серпня столична поліція затримала чоловіка, який на території військової частини на вулиці Зоологічній наїхав на трьох курсанток. Попередньо встановили, що водій на Toyota Prius у стані алкогольного спʼяніння не впорався з керуванням та наїхав на курсанток, які стояли біля адмінбудівлі.