В Індії інститут заради віртуального випускного створив аватара для кожного зі студентів. Їм вручали дипломи

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
В Індії інститут заради віртуального випускного створив аватара для кожного зі студентів. Їм вручали дипломи

Індійський технологічний інститут в Мумбаї.

Wikipedia / Ambuj Saxena

В Індії технологічний інститут провів для своїх студентів віртуальний випускний, створивши для кожного з них окремого аватара.

Про це пише CNN.

«Випускний» в Індійському технологічному інституті (Мумбаї) відбувся в неділю. Аватари понад 2 тисяч студентів були нагороджені дипломами «з рук» аватара директора інституту Субхасіса Чаудхурі. Захід транслювався на двох місцевих телеканалах, а також на YouTube і Facebook.

Зазначається, що студенти також могли «переміщатися по віртуальному кампусу, віртуально відвідувати свої гуртожитки і факультети, а також зустрічатися зі своїми друзями і викладачами».

Премʼєр-міністр Індії Нарендра Моді відреагував у Twitter на церемонію, назвавши її «прекрасним поєднанням традицій і технологій». Індійський технологічний інститут — один з найпрестижніших університетів Індії, серед його випускників — генеральний директор Google Сундар Пічаї.

  • Соціальна мережа YouTube 6 червня провела онлайн-випускний для школярів і студентів, які змушені залишатися вдома через пандемію коронавірусу. Гостями випускного стали експрезидент США Барак Обама і його дружина Мішель, зірки K-pop — група BTS, генеральний директор Google Сундар Пічаї, співачка Леді Гага.
  • Перед цим свій онлайн-випускний організувала і соцмережа Facebook. Його провела американська телеведуча Опра Вінфрі, а серед гостей були Lil Nas X і співачка Майлі Сайрус.