«Розцінюю як погрозу від влади». Богдан прокоментував підпал свого автомобіля

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
«Розцінюю як погрозу від влади». Богдан прокоментував підпал свого автомобіля

Фото УНІАН

Ексглава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що розцінює підпал його автомобіля Tesla як «погрозу від влади». Про це він написав у Facebook і додав відео з камер спостереження.

Богдан наголосив, що автомобіль згорів вщент, але він «не сприймає це близько до серця». Він вважає, що замовник підпалу «має певний кримінальний досвід», а його співучасники «сидять у найвищих владних кабінетах». При цьому ексчиновник не називає жодних прізвищ чи посад.

«Оскільки це лише черговий момент у низці кримінальних справ проти мене та моїх друзів і чорнушних хвиль у ЗМІ, я розцінюю це як погрозу від влади. Крім того, прослідковується певний символізм — рівно пів року, з того часу як я щасливим звільнився з посади керівника Офісу президента. Я розумію, що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте, дорогенькі, кризові історії — моя робота. Перекладаю: це ви зараз бахнули керасину в кастрік. Ну що ж, будемо зараз активно виводити вас на чисту воду», — написав Богдан.

  • Ексглаві Офісу президента Андрію Богдану спалили автомобіль Tesla в ніч на 11 серпня. Поліція відкрила кримінальне провадження та зʼясовує обставини підпалу.
  • Раніше «Бабель» повідомляв, що Богдан на місцевих виборах допомагає меру Києва Віталію Кличку.