Мера Сеулу знайшли мертвим біля ресторану

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Південній Кореї знайшли мертвим мера столиці Пак Вон Суна, якого раніше вважали зниклим. Про це повідомляє Associated Press із посиланням на заяву поліції.

Поліція повідомляє, що тіло знайшли біля ресторану, розташованого на пагорбах у північній частині Сеулу. Мера шукали понад сім годин.

Перед цим у новинах повідомляли, що одна з секретарок мера ввечері 8 липня подала скаргу до поліції з приводу сексуального домагання. Посадовець столичного уряду Сеулу Кім Чжі Хьон сказав, що міський голова не прийшов на роботу 9 липня з невідомих причин і скасував усі заплановані справи, включно із зустріччю з президентом.

Першою про зникнення Пак Вон Суна повідомила його донька. Вона розповіла, що її батько «пішов з дому чотири-п’ять годин тому після того, як сказав слова, які звучали як заповіт, і його телефон зараз вимкнено».

  • Пак Вон Сун — південнокорейський юрист і політик. Очолює Сеул із 2011 року. У 2018 році його втретє переобрали на цю посаду. Він був членом партії чинного президента Мун Чже Іна, а його кандидатуру обговорювала як можливу на майбутніх президентських виборах у Південній Кореї.