Зірка серіалу «Хор» Ная Рівера разом з сином орендували човна, після чого акторка зникла безвісти

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Зірка серіалу «Хор» Ная Рівера разом з сином орендували човна, після чого акторка зникла безвісти

Gage Skidmore / Flickr

Зірка американського музичного серіалу Glee («Хор») Ная Рівера зникла безвісти.

Про це пише BBC Україна.

Її чотирирічного сина знайшли у човні посеред озера Піру на півдні Каліфорнії. Як повідомив офіс шерифа округу Вентура, 33-річна акторка орендувала плоскодонний човен увечері 8 липня. Наразі триває пошукова операція.

Сина Рівери знайшли люди, які були на іншому човні, через три години після того, як акторка орендувала човен. Зі слів хлопчика відомо, що вони з матірʼю разом плавали, але «мама у човен не повернулася». Дитина спала, коли її знайшли, на хлопчику був рятувальний жилет.

«У мене поки що немає всіх даних щодо глибини в тому конкретному місці, де знайшли човен, і які були зовнішні умови», — сказав капітан Ерік Бучау, представник офісу шерифа. Поліція вилучила автомобіль, на якому Ная Рівера і її син приїхали до озера.

Хто така Ная Рівера?

Американська акторка, яка прославилася роллю Сантани Лопез — однієї з героїнь серіалу «Хор», який виходив на американському телеканалі Fox з 2009 по 2015 рік. Рівера також знімалася в шести сезонах серіалу, який розповідає про життя хору, під назвою New Directions («Новий напрямок»). У 2014 році Рівера вийшла заміж за актора Раяна Дорсі, від якого народила сина. У 2018 році пара розлучилася.