У Києві утворився затор біля мосту Метро через акцію протесту. Поліції довелось відтіснити мітингувальників

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

У Києві біля мосту Метро протестувальники перекривали дорогу. Вони влаштували акцію протесту через недобудовані багатоповерхівки у столиці.

Про це «Бабелю» розповіли у пресслужбі Дніпровського районного управління поліції Києва.

Через перекритий рух утворився масштабний затор на Броварському проспекті. У поліції зазначили, що перемовини із активістами не дали результатів, тому правоохоронцям довелося відтіснити їх із проїжджої частини.

Наразі рух дорогою відновлений, а протестувальників стримують поліцейські на тротуарі. Найбільш активних учасників акції затримали та доправили до відділення поліції.

  • 18 вересня 2019 року правоохоронці затримали в Києві жителя Сімферополя Олексія Белька, який заявив, що замінував міст Метро. Чоловік зупинився на мосту на автомобілі, заявив, що авто і міст заміновано, і почав стріляти в повітря. Ніяких вимог він не висував.
  • 1 червня близько 14:00 до служби 102 надійшла інформація про замінування мосту Метро. Патрульні перекрили рух через міст в обох напрямках, викликали на місце слідчо-оперативну групу, вибухотехніків та інші служби. О 15:20 мінера затримали.