Антимонопольний комітет тимчасово очолить Ольга Піщанська. Що про неї відомо?

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:

Із 6 липня обовʼязки голови Антимонопольного комітету виконуватиме Ольга Піщанська. До цього вона була першим заступником голови відомства.

Про це пишуть на сайті АМКУ.

Піщанську призначили на посаду першого заступника голови Антимонопольного комітету 2 вересня 2019 року. До цього з грудня 2017 по серпень 2019 року вона обіймала посаду комерційного директора ТОВ «СТЕМ Інжиніринг». Із грудня 2016 року по серпень 2019 року Піщанська також працювала директором ТОВ «Закупівельні рішення».

У 1997 році Ольга Піщанська закінчила Криворізький технічний університет за спеціальністю «промислове та цивільне будівництво», а у 2001 році отримала ступінь магістра економіки підприємництва в Київському національному економічному університеті. Зараз вона є студенткою Единбурзької Бізнес-Школи (Heriot-Watt University) за програмою MBA.

  • Фракція «Слуга народу» ініціювала позачергове засідання Верховної Ради 3 липня, щоб розглянути питання про відставку голови Національного банку Якова Смолія та голови Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва.
  • ЗМІ днями повідомили, що глава АМКУ Юрій Терентьєв написав заяву про відставку «під тиском» президента Володимира Зеленського. Згодом у ЗМІ зʼявилися повідомлення про те, що Терентьєв просить спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова відкликати свою заяву про відставку.
  • 3 липня Верховна Рада відправила у відставку главу Антимонопольного комітету Юрія Терентьєва.