Пожежа в Новій Каховці: жителів будинку відселили. Поліція охороняє їхні квартири від мародерів

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Будинок у Новій Каховці, де сталася масштабна пожежа, відключили від електроенергії та газопостачання, а жителів відселили із квартир.

Про це пише місцеве видання NovaKahovka.city.

Мешканців будинку розселять у дитсадок «Золотий ключик», приміщення колишнього санаторію «Дружба» і в дитяче інфекційне відділення в мікрорайоні Сокіл, яке раніше готували для обсервації людей з підозрою на коронавірус.

Також мер міста Володимир Коваленко заявив, що поліція охоронятиме під’їзди будинку, щоб уникнути мародерства.

За словами місцевих жителів, пожежа почалась у 4-му під’їзді. Мешканці третього і четвертого поверхів побоюються, що під час гасіння пожежі їхні квартири залило водою.

  • 5 липня у Новій Каховці на Херсонщині загорівся дах пʼятиповерхового будинку. Пожежа почалася з однієї з квартир на пʼятому поверсі, потерпілих немає.
  • Пізніше правоохоронці затримали 38-річного чоловіка, причетного до пожежі в будинку в Новій Каховці. Працівники поліції встановили, що на пʼятому поверсі будинку мешкає чоловік, який зловживає алкоголем. Якоїсь миті сусіди відчули запах диму, що йшов з його квартири, і почали стукати у двері. Коли через десять хвилин ніхто не відчинив, сусіди вибили двері та побачили пʼяного чоловіка і палаючу квартиру.