Порнозірку Рона Джеремі звинуватили у зґвалтуванні та домаганні. Йому загрожує до 90 років тюрми

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Порнозірку Рона Джеремі звинуватили у зґвалтуванні та домаганні. Йому загрожує до 90 років тюрми

Окружна прокуратура Лос-Анджелесу висунула звинувачення відомому порноактору Рону Джеремі у зґвалтуванні та сексуальних домаганнях до чотирьох жінок. Йому загрожує до 90 років тюрми.

Про це повідомляє Variety.

Його звинувачують за вісьмома пунктами. Ідеться про випадки у 2014, 2017 та 2019 роках. Прокурори також звинувачували Джеремі в п’ятому інциденті, що стався у 2016 році. Засідання суду над 67-річним актором продовжать 26 червня.

Справою займається заступник окружного прокурора Пол Томпсон, який також вів справу проти продюсера Харві Вайнштейна в Лос-Анджелесі.

  • Харві Вайнштейна, якого колись вважали одним з найвпливовіших людей в Голлівуді, звинувачують у сексуальних домаганнях і насильстві щодо понад 80 жінок, зокрема таких зірок, як Анджеліна Джолі та Ешлі Джадд. Проти Вайнштейна порушили шість кримінальних справ у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Лондоні. Його звинувачували в секс-торгівлі та хижацькому сексуальному насильстві (predatory sexual assault), за які йому загрожувало довічне увʼязнення.
  • Вайнштейна засудили до 23 років позбавлення волі 11 березня. Адвокати просили для нього 5 років, стверджуючи, що строк у 23 роки для їхнього клієнта зі слабким здоровʼям де-факто є довічним. У той же день суд Нью-Йорка розкрив низку документів у справі Вайнштейна.