Сутички під лікарнею у Харкові: поліція затримала одного із учасників. Йому 68 років

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Поліція затримали 68-річного чоловіка, який був одним із учасників сутичок під Харківським обласним спеціалізованим диспансером радіаційного захисту населення. Люди протестували проти того, щоб у лікарні приймали заражених коронавірусом.

Про це пише пресслужба місцевої поліції.

«Під час досудового розслідування працівники Шевченківського відділу поліції викрили у скоєнні даних злочинів 68-річного мешканця Полтавщини. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», — йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що наразі чоловік перебуває у лікарні із діагнозом «гіпертонічний криз». Його палату охороняє конвой.

  • 22 червня під стінами Харківського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту пройшла акція протесту проти відкриття диспансеру для прийому громадян з коронавірусом.
  • Під час акції протесту відбулась сутичка, внаслідок якої двоє поліцейських отримали поранення — один з них отримав закриту черепно-мозкову травму і струс головного мозку, інший — забій гомілки.