ФК «Карпати» виходить з карантину та починає підготовку до наступного матчу в УПЛ

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Футбольний клуб «Карпати» вирішив вийти із карантину та розпочати підготовку на наступного матчу в Українській прем’єр-лізі.

Про це повідомляється на сторінці ФК у Facebook.

«Сьогодні, 16-го червня, минуло 15 діб після оголошення вимушеного карантину в таборі львівських «Карпат» через спалах захворювання на COVID-19. Впродовж цього періоду гравці та працівники клубу перебували у режимі самоізоляції, обмеживши будь-які контакти, окрім проходження обов’язкових регулярних ПЛР-тестувань», — йдеться у повідомленні.

У «Карпатах» розповіли, що коронавірус виявили у 8 гравців клубу та 5 членів персоналу. Футболісти перебувають на самоізоляції та не мають гострих симптомів інфекції. Водночас у трьох працівників ФК ситуація серйозніша — вони госпіталізовані до лікарень, але їхній стан медики оцінюють як стабільний.

  • 30 травня стало відомо, що у футболістів та персоналу «Карпат» виявили коронавірус. Через це був скасований матч між «Карпатами» та ФК «Маріуполь».
  • Загалом серед гравців та персоналу футбольного клубу «Карпати» (Львів) виявили не менше 30 випадків захворювання на коронавірус. Згодом було скасовано і другий матч львів’ян — цього разу із «Ворсклою». Також відклали і проведення поєдинку із «Дніпром-1».