У дружини Зеленського виявили коронавірус

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
У дружини Зеленського виявили коронавірус

Пресслужба Офісу президента України

Дружина Президента України Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на коронавірус.

Про це повідомляє Офіс президента.

«При цьому перша леді почувається добре та не має жодних симптомів хвороби. Зараз Олена Зеленська перебуває на амбулаторному лікуванні, ізольовано від інших членів сім’ї», — пишуть у повідомленні.

Зазначають, що президент України Володимир Зеленський та діти подружжя також пройшли тестування, їхні результати негативні. Всім контактним особам повідомили про потенційну небезпеку інфікування, рекомендували самоізолюватись і зробити тест на коронавірус.

У своєму Instagram Олена Зеленська підтвердила інформацію про інфікування. Вона наголосила на необхідності дотримуватись правил соціального дистанціювання та використовувати медичну маску у громадських місцях.

«Хочу, щоб усі памʼятали: зарано втрачати пильність! Повертаючись до активного соціального життя, пам’ятаймо, що від кожного з нас залежить не тільки особисте здоров’я, а й здоров’я інших», — написала перша леді.

  • Президент Володимир Зеленський розповів, як хотів навмисно заразитися коронавірусом, щоб на собі «пройти цей етап». Він сказав, що не боїться захворіти на COVID-19, але його команда порадила відмовитися від ідеї.