«Зеленський, привіт від вас я отримав». Ексміністр Омелян прокоментував обшуки у помешканні

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
«Зеленський, привіт від вас я отримав». Ексміністр Омелян прокоментував обшуки у помешканні

Facebook / Volodymyr Omelyan

Колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів, що обшуки відбулися у рамках кримінального провадження щодо колишнього власника будинку, який його продав ще у 2016 році. Омелян зараз орендує цей будинок.

Про це ексміністр написав у Facebook.

«Формально жодних звинувачень до мене немає, нічого вилучено не було», — наголосив Омелян. При цьому ексміністр звернувся до президента Володимира Зеленського, заявивши, що отримав він нього «привіт».

«Володимир Зеленський, привіт від Вас я отримав! Мовчати не буду! Мої діти і дружина передають Вашій родині великі вітання! Ви таки повний совок, воюєте навіть з сім’ями своїх політичних опонентів», — заявив Омелян.

Що сталося?

Зранку 12 червня колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що до нього додому з обшуком прийшли працівники Державного бюро розслідувань.

«Бабелю» повідомили у пресслужбі ДБР, що обшуки проходять за місцями проживання одного з колишніх нардепів від Партії регіонів за кримінальним провадженням про викрадення злочинною організацією та умисне вбивство журналіста Василя Сергієнка у квітні 2014 року.

У ДБР наголосили, що обшуки не стосуються Омеляна. Ексміністр мешкає в орендованому будинку, який належить або належав екснардепу від Партії регіонів.