Справа Шеремета: суд відпустив Яну Дугарь під заставу

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Справа Шеремета: суд відпустив Яну Дугарь під заставу

Печерський райсуд відпустив медсестру Яну Дугарь, яку підозрюють у пособництві у вбивстві журналіста Павла Шеремета, під заставу у 168 тисяч гривень. Про це повідомляють «Ґрати».

Напередодні адвокат Дугарь заявляв, що прокуратура проситиме суд змінити нічний домашній арешт на заставу у 168 тисяч гривень. Варто зазначити, що Дугарь перебуває під домашнім арештом вже майже пів року, що є граничним терміном дії цього запобіжного заходу. Отже, прокуратура була змушена клопотати про новий запобіжний захід.

22 травня поліція закінчила досудове розслідування у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета за підозрою Андрію Антоненку, Юлії Кузьменко і Яні Дугарь.

Напередодні стало відомо, що фігурантам справи про вбивство журналіста Павла Шеремета змінили підозри. Андрій Антоненко тепер є не організатором убивства, а виконавцем за попередньою змовою. Юлія Кузьменко також є виконавцем, а Яна Дугарь — пособником.

У провадженні тепер зазначається, що Кузьменко заклала вибухівку разом з Антоненком, але не натискала на спусковий пристрій: раніше в підозрі йшлося, що вона і закладала вибухівку, і натискала на спусковий пристрій.