BAZA: Кадиров заразився коронавірусом, коли відвідував хворого чиновника

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
BAZA: Кадиров заразився коронавірусом, коли відвідував хворого чиновника

Wiki

Голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров заразився коронавірусом під час відвідування інфікованого чиновника. Наразі чеченський президент перебуває у важкому стані в Москві.

Про це повідомляє BAZA.

За даними джерел видання, Кадиров заразився близько 3 тижнів тому, коли відвідував хворого на коронавірус голову Урус-Мартановського району Чечні Валіда Абдурешидова.

Глава Чечні вирішив підтримати підлеглого і зайшов до нього у палату у ледь накинутому халаті та масці, з-під якої стирчала борода. Він навіть обійняв хворого.

Через тиждень Кадиров відчув погіршення самопочуття, однак списав це на ГРВІ. Внаслідок зволікання його легені зазнали серйозного ураження, і тепер за його життя б’ються московські лікарі.

Як повідомляє «Новое время», 20 травня в Москві помітили величезний кортеж, який повʼязали з поверненням з ізоляції президента Володимира Путіна. Проте російські журналісти не знайшли у кортежі машин, які зазвичай є в супроводі глави держави.

Озвучували версію, що цей кортеж належав Рамзану Кадирову, оскільки в ньому побачили його улюблені машини — Mercedes-Benz G-класу.