В ОАЕ допомогли жінці повернутись з Британії додому. Для цього її син написав листа главі емірату

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

В Обʼєднаних Арабських Еміратах семирічного хлопчика воззʼєднали з мамою після того, як вона не могла повернутись з Великої Британії через закриття кордонів у ОАЕ. Про це повідомляє The Sun.

Джессіка разом з чоловіком та сином мешкають в еміраті Рас-ель-Хайма. Вона вилетіла до Британії на похорони свого батька, але не змогла повернутись через те, що ОАЕ закрили свої кордони через пандемію. Відтак дитина провела без мами 52 дні. Хлопчик вирішив написати главі емірату Сауду ібн Сакру аль-Касімі листа з проханням дозволити його мамі повернутись до країни.

У листі він написав, що спить без мами вже 52 ночі та намалював свій з нею портрет, який підписав «День, коли моя матуся повернеться до мене додому». Наступного дня емір відповів: «Я дуже пишаюся тобою за те, що ти такий хоробрий хлопчик. Я сподіваюся, що повернення мами додому змусить тебе посміхнутися».

Влада країни дозволила жінці повернутись додому й наразі вона знаходиться на 14-денному карантині.

«Я вдячна всім за цю мить. Дякую кожному, хто був залучений», — сказала жінка.

Обʼєднані Арабські Емірати 19 березня закрили свої кордони для всіх нерезидентів. Такод усім своїм громадянам заборонили виїжджати з країни.