82-річний актор Ентоні Гопкінс взяв участь у танцювальному флешмобі в TikTok

Автор:
Катя Мещерякова
Дата:
82-річний актор Ентоні Гопкінс взяв участь у танцювальному флешмобі в TikTok

Wikimedia

Американський актор Ентоні Гопкінс приєднався до танцювального челленджу в TikTok під назвою Toosie Slide. Актор станцював під однойменну пісню канадського репера Дрейка.

Відео з танцем під Toosie Slide стало першим постом в записі британського актора в TikTok. 82-річний актор, найбільш відомий за роллю Ганнібала Лектера, кинув виклик іншим акторам — Сильвестру Сталлоне і Арнольду Шварцнеггеру. В кінці відео він сказав навідомішу фразу з фільму «Термінатор» — «Iʼll be back».

Челендж Toosie Slide став популярним в TikTok в кінці березня — на початку квітня. Користувачі TikTok та інших соцмереж стали танцювати під однойменну пісню Дрейка. Через кілька днів вийшов однойменний кліп репера, який додав флешмобу популярності.

  • 7 травня актор і режисер Енді Серкіс оголосив про проведення онлайн-марафону, де буде читати роман письменника Джона Толкіна «Гобіт». Він озвучував персонажа Голлума у фільмах «Володар перснів» і «Гобіт» і проведе марафон, щоб підтримати британську Національну службу охорони здоровʼя.
  • Американський актор Том Круз і засновник компанії Space X Ілон Маск разом з NASA працюють над спільним фільмом. Це перший художній фільм, який знімуть в космосі.