Pink перехворіла на коронавірус і жертвує $1 млн на боротьбу з ним

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

Американська співачка Pink розповіла, що два тижні тому в неї виявили коронавірус. Співачка вже одужала й вирішила пожертвувати на боротьбу з вірусом $1 млн.

«Два тижні тому в мене та мого трирічного сина Джеймсона зʼявилися симптоми COVID-19. На щастя, в нашого лікаря був доступ до тестів, і мій виявився позитивним. Ми вже тоді були на ізоляції вдома, тож ми продовжували її останні два тижні, дотримуючись вказівок нашого лікаря. Лише кілька днів тому ми пройшли повторну перевірку, і тепер, на щастя, тести були негативні», — написала Pink у своєму Instagram.

Вона наголосила про те, що «хвороба вражає молодих і старих, багатих і бідних, здорових і хворих», тому необхідно масово проводити тестування.

Pink заявила про те, що жертвує $500 тис. у фонд лікарні швидкої допомоги Університету Темпл у Філадельфії на честь своєї матері Джуді Мур, яка працювала там 18 років. Ще $500 тис. передасть у кризовий фонд COVID-19 Лос-Анджелеса.

  • Син королеви Великої Британії Єлизавети II, принц Уельський Чарльз переніс коронавірус у легкій формі та перервав самоізоляцію.
  • 29 березня від коронавірусу померла принцеса Марія Тереза, яка була двоюрідною сестрою іспанського короля Філіпа VI. Вона стала першою жертвою вірусу серед королівських сімей Європи.
  • Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко, яка зіграла роль дівчини Джеймса Бонда, заявила, що повністю одужала від коронавірусу.
  • У голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна, якого засудили до 23 років позбавлення волі за сексуальні домагання та насильство, діагностували коронавірус.