Париж, Берлін та Прага. SkyUp виконає низку рейсів для евакуації українців

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Авіакомпанія SkyUp Airlines з 19 по 25 березня виконає низку додаткових рейсів для евакуації українських громадян та іноземців, що проживають в Україні, які застрягли через карантин.

Про це пресслужба авіаперевізника повідомила у Facebook.

Заплановано виконання рейсів до Києва з таких міст: 19 березня — спеціальний рейс до Відня, 20 — Ларнака і Цюрих; 21 — Париж (Бове), Аліканте, Берлін, Стокгольм, Відень, Варшава; 22 — Прага, Тбілісі, Лісабон, Мюнхен, Таллінн; 23 — Неаполь, Париж (Бове), Франкфурт, Лондон; 24 і 25 — Прага. Рейси з інших міст будуть виконуватися за необхідності після отримання інформації про наявність там українців, які бажають повернутися.

На кожен з цих рейсів зафіксований єдиний пільговий тариф. У вартість квитка входить перевезення зареєстрованого багажу вагою до 23 кг. Квитки вже доступні на сайті авіакомпанії.

Рейси з Києва будуть виконуватися без пасажирів, окрім рейсів до Праги, Тбілісі та Парижа (Бове). На ці три напрямки квитки можуть придбати й іноземці.

Посольство України в Польщі повідомило, що 20 березня курсуватимуть додаткові 4 поїзди Перемишль-Львів-Київ. Проїзд буде платним. Орієнтовна вартість квитка: 2 клас — 700 грн (100 злотих); 1 клас — 1000 грн (150 злотих). Розрахунок картками буде в самих поїздах, он-лайн продаж квитків не передбачається.